google-site-verification: google2eb56abb18bc97e6.html

Fakebook tesztek

Tegnap este, eléggé unott hangulatom miatt, olyan fantaztikus elfoglaltságot találtam magamnak, hogy unalmasabbnál unalmasabb facebookos teszteket töltöttem ki.

Mi az érzelmi korod?

Te 74 vagy -ez megmagyarázza, hogy néha miért kísérik a mondataimat az "olyan vagy, mint a nagyanyám" jelzők...
Nagyon bölcs vagy. Már hihetetlen mennyiségű boldogságon és szomorúságon jutottál túl. Nincs már, ami könnyedén megrázna. Szereted másokkal megosztani a tudásodat, és jó tanácsokat ellátni őket. Szeretsz történeteket mesélni és másokkal megosztani az életedet. Szeretsz a természetben lenni és sétákat venni. A családod és a barátaid kicsit bogarasnak tartanak, de szeretik a békés és barátságos modorodat. Nincsenek nagy terveid a jövőre, itt és most élsz. Technológiailag tehetséges vagy és mindent a "csináld magad" módon végzel.

Mennyire vagy morbid?

Te 98%-ban vagy morbid! -ollé!
A fejedben lezajlik egy-két fura dolog. Sokszor gondolkodsz a halálon és mindenfajta morbid dolog iránt érdeklődsz. Mindig elmented az ijesztő képeket, és hasonló videóktól sem riadsz vissza. Lelkesedésedet azonban nem kellene mindenkinek mutatnod, mert ezzel jó pár embert elijeszthetsz magadtól. -az a cél-

Mi a legdominánsabb érzéked?

A legdominánsabb érzéked a látásod!
Azt mondják, hogy a szem a lélek tükre. Ezt te mindenkinél jobban meg tudod érteni. A vizuális érzék nálad a legkifinomultabb és sasszemeidet egyetlen pici apróság sem kerülheti el. Ezért kitűnő vizuális emlékezeted van: látott dolgok és események sokkal inkább megmaradnak a fejedben mint másoknál. Mindent megélsz, ami mások előtt rejtve marad, valamint nagyra értékeled a szép kilátást. Legszívesebben az egész világot beutaznád és mindent saját szemeiddel néznél meg.

Hányan szerelmesek beléd titokban?

Beléd négy ember szerelmes titokban!
Négy ember van, akik szeretnének párkapcsolatban lenni veled. Ők tudják, hogy egy különleges ember vagy, és hogy mások mennyire csodálnak. Nemcsak kinézeted az oka ennek, sokkal inkább az erős és nagyvonalú személyiséged – ez ma egy ritkaság. Tudod, ki lehet az? Találd ki, kik lehetnek a titkos hódolóid!

Melyik igazi jelentés rejtőzik a neved mögött?

A neved azt árulja el, hogy megijeszthetetlen kalandor vagy!
Te egy világ felfedező vagy, akit a kaland vágy hív. Erős szenvedély van benned a világ, az emberek és a Földünk gyönyörű tájai iránt. Az a hang, mely a következő kalandra szólít, sosem halkul el benned, mert te nem félsz semmitől sem és nem nézel semmire sem – te teljesen szabad vagy.

Mi tesz téged különlegessé?

A szokatlan ötleteid!
Ötleteid valóban szokatlanok! Te nem ismered azt a szót, hogy unalom, -dehogyis nem!- mert mindig eszedbe jut valami teljesen új dolog. Ma megtanulsz egy új nyelvet és holnap már az az ötleted támad, hogy repülőhelyet foglalj egy Ibizára tartó járaton! Barátaid csodálják benned a nyitottságodat, a hatalmas toleranciádat ismeretlen személyekkel szemben és a szokatlan dolgok iránt való szenvedélyedet! Te egy inspiráló forrás vagy az embereknek, akik csak szürke hétköznapjaikat élik.

Ki vagy te valójában, ha senki sem figyel rád?

Ha senki sem figyel, akkor te komoly vagy!
Egy komoly személy vagy. Barátaid nagyra értékelnek, mert nagyon megbízható vagy és mert mindig ott teremsz mellettük, ha szükségük van rád. Mindkét lábbal a földön jársz és tudod, hogy mit akarsz. A végén mindig eléred, amit akarsz, mert van egy egészséges önbizalmad. Ezzel a hozzáállással még sokra fogod vinni!

Válassz egy szemet és tudd meg, mit árul el rólad!

A szem azt fedi fel, hogy nagyon titokzatos személy vagy!
Különleges és izgalmas személy vagy. A hangulatod egy pillanat alatt megváltozhat: az egyik pillanatban még nevethetsz, de a következőben nagyon szomorú lehetsz - és senki nem tudja, miért. Inkább magadban tartod az érzéseidet. Minden bizonnyal több arcod van és ez a változatosság lehet a legnagyobb erősséged.

Melyik két dolog jot az emberek eszébe, ha rád gondolnak?

Te Őszinte és komoly vagy!
Ha az emberek rád gondolnak, akkor először a komoly és őszinte oldalad jut eszükbe rólad. Már gyerekként is hihetetlenül okos voltál és minden új dolog érdekelt. Mégis mindenki szeret téged, mivel intelligenciád mellett a melegszívűséged és segítőkészséged is pozitív tulajdonságaid közé tartoznak. Barátaid csodálnak a tisztánlátásodért és az ismeretlen személyek is tisztelnek.

Kitaláljuk a korodat filmnézésed alapján?

Film ízlésed szerint te 17 éves vagy! -eltaláltátok-
Filmízlésedből ítélve te egy fiatal virgonc vagy. Az édes és vidám tinédzser filmek mindig is mosolyt varázsolnak arcodra. Ha moziba mész, akkor is csak egy ismert és éppen menő filmet nézel meg...tulajdonképpen neked csak az a fontos, hogy együtt légy barátaiddal. Na, eltaláltuk?

Kiállod az igazi ártatlansági tesztet?

Te 100%-san ártatlan vagy, te egy angyal vagy!
Nahát, micsoda eredmény! Valószínűleg egy apáca ártatlan, visszafogott éltét éled, és nem sokára szentté is avatnak! Gondolkodás nélkül beadhatnánk téged egy kolostorba – már csak azért is, hogy megmutassuk a többieknek, hogy hogyan is kell ezt csinálni! -bocs, de asszem passzolom-

Melyik csoportba tartoznál a Beavatottban?

Bátrak
"És akik a gyávaságot hibáztatták, létrehozták a Bátrakét."
Arra tanítják őket, hogy győzzék le minden félelmüket, a Bátrak egy merész csoport. Szerintük mindig azt kell tenni amihez kedvük van, még akkor is ha az ijesztő és kockázatos. Nem hagyják, hogy más emberek megszabják nekik, hogy hogyan viselkedjenek. 
A csoport színe: fekete

Mennyire vagy domináns?

Semmi sem lehetetlen! Nem merülsz el túlságosan a részletekben. Ha valami szöget üt a fejedben, akkor semmi sem fog megakadályozni abban, hogy ezt meg is valósítsd. Imádsz a figyelem középpontjában lenni. Merészség és a kalandok iránti vágy határozza meg legjobban az életed, miközben mindent a kezedben tudsz tartani.

Mennyire vagy érzékeny?

Neked kő szíved van!
Nem könnyű megingatni! Ez életed teljén vagy és bizonyos vagy a végzetedben De ne felejtsd el, nem vagy egyedül.

Mennyre vagy örült?

Sajnos teljesen normális vagy! -szar lehet... de örülök neki-
Sajnálom, de teljesen normális vagy – tegyél ellene! Légy önmagad és élvezed az életet ahogy van.

Lelked mikor született?

Lelked a reneszánsz fénykorában született!
Fényűző épületek, csodálatos ruhák és mesébe illő kertek. -hátizé...- A reneszánsz e varázslatos korszakának közepén született meg a te gyenge lelked. -gyenge?!- Te egy valóban nemes lélek vagy! -ha te mondod...!- Szavaid simogatják mások lelkét és tündéri szépséged csak arra enged bennünket következtetni, hogy belső szépséged is hatalmas lehet! -most a fejemet az asztal tetején pihentetem, mert az utobbi mondatot már annyiszór hallottam (más-más verzíkban), hogy az már fáj...

Viselkedésed alapján, hány éves vagy?

Te úgy viselkedsz, mint egy 37 éves
Életed során már sok dolgon átmentél, és gyakran hiányzik neked az idő, hogy fiatalosan viselkedhess. Tudod, hogy nagy felelősség van a vállaidon, és hogy számodra luxus, hogy ellazulj és gyerekként viselkedhess. Persze tudsz gondtalanul bulizni, de az erre való alkalmak egyre ritkábbá válnak. Ezzel szemben felfedeztél magadban egy új érettséget, valamint megtanultad, hogy az érzés, valami nagyot alkotni, sokkal magasztosabb, mint a sok móka és kacagás.

Tudatalattid milyen nemzetiségű?

A te tudatalatti nemzetiséged: brit! -wat?!
A tudatalattid arról tanúskodik, hogy te egy nagyon nyitott és vicces személy vagy -hát... ffffogjuk rá-, aki borús időszakban is mindig egy mosolyt hord az arcán -boom eeee NO!-. A kényelem és a társaság számodra nagyon fontosak -a kényelem igen, a társaság kevésbé-. Ezért kitűnően illenél az angol nagyvárosba, Londonba! -sosem vágytam oda- Ha rossz napod van, egy tea egy baráttal vagy egy sör egy városi pub-ban azonnal felvidít -hát ha ez a kettő közül kell választanom, akkor inkább a tea, az is egyedül a kanapén egy hideg téli napon a tévét nézve-. Isten óvja a királynőt! -még mindig magyar vagyok!

Melyik legendás együtteshez tartozol?

Te a Red Hot Chili Peppers-hez tartozol! 
A lázadó személyiséged és a szemtelen természeted miatt a Red Hot Chili Peppers együttesnél lenne a helyed! Ez az együttes rengeteg tabu témát hozott napvilágra, majd kidobta ezeket a zenei világ szemetes ládájába. Ennek ellenére dalaik nem sivárak, hanem gondoskodnak az igazán jó hangulatról. -akkor most irány a YouTube és csekkoljuk le, kik is ők...

Mit árul el kedvenc szuperhősöd a férfiak iránti ízlésedről?

Neked az őrült rossz fiúk jönnek be! -meglehet...
A kalandvágy és a bátorság téged nagyon mágikusan vonzanak! Neked egy Tarzanra van szükséged erős karokkal és kötetlen akarattal. Spontaneitás és leleményesség jellemzik. Tisztában vagy azzal, hogy egy ilyen férfi mellett sosem fogsz unatkozni! Együtt mindenre képesek vagytok, akkor is ha a káosz és a rendszertelenség határozzák meg az életeteket.

Melyik szuperhős neve és ereje van meg neked?

A te szuperhős neved: Speedy! -nem rossz!
A te szuper erőd a gyorsaságod, melynek segítségével képes vagy villámgyorsan egyik helyről a másikra teleportálni, s ennek köszönhetően mindig a megfelelő időben a megfelelő helyen vagy, így megmentvén az emberiséget a sötét erőktől! -ollé!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése