google-site-verification: google2eb56abb18bc97e6.html

Rólam

HASZnálati UTasítás MAgyar FORdításban


Rendkívül agresszív és pesszimista természetem van, amire még rátesz egy lapáttal a hiperaktivitásom is. Sokan mondták már rám, hogy "szadista állat" ... igazuk volt. Nagyon kapkodós vagyok, sosem vagyok képes befejezni semmit, ha meg mégis, akkor se normálisan.
A tanulás tekinthető az ellenségednek, de olyan szinten, hogy néha a saját hibámból sem. Nem vagyok kitartó, nincs célom amiért küzdeni akarok. Nem a türelmemről vagyok híres.
Csillag jegyem a kos. A leírásában az áll, hogy fejjel megy a falnak. Na ez tökéletesen passzol rám.
(előszeretettel hordok "fasz" feliratú pólót)
Az érzelmek kifejezése nem az erősségem. Tulajdonképpen magam sem tudom, hogy mit érzek, ha épp nem a röhögéstől fuldoklok, vagy a torkodat akarom elvágni. Hamar megutáltatom magammal a világot és magamat a világgal is, ha akarom, ha nem.
Nálam hamar telik be a cérna és szakad el a pohár. Hosszú gyufa van a zsebemben, de ha egyszer sikerül az kihúznod, nincs kegyelem. A pokolban találkozunk, viszont harag tartó nem vagyok... legalábbis nem tudom biztosan.
A véleményeim zömét megtartom magamnak. Szégyenlősnek nem nevezném magam (de vannak helyzetek mikor ...hmm...).
A trágár kifejezések használata helyzettől függőn vagy függetlenül lazán megy. A magam részéről eléggé beletartozom a "leszarom" gondolkodás módú emberek közé.
Rajzolni jól...ööö...tudok rajzolni, kitartóan úszni és íjászkodni. Ha nem ütközne törvényekbe, akárkit lelövök akármikor. Lehet hogy rohadtul remeg a kezem, de eltalálom amit akarok.
Megőrülök a vörösért :3 , de a fekete sem áll tőlem távol.
Imádok mindent ami kocsi, motor, annak felépítése, működése (apuci gépész mérnök és ugye, mi nálunk teljesen normális ha van egy autó szerviz a kertben ^_^ ),informatika és minden ami ezekhez köthető, elektromos, mechanikus, de olyan szinten, hogy órákig képes vagyok Mediamarketben, vagy Euronicsben bámészkodni.
Szeretek írni, a gondolataimat tulajdonképpen csak ez által tudom az emberi felfogó képesség számára érthetően leírni.

Szokatlan, de kívülről eléggé emberi vagyok. (van szemem, szám, orrom fülem...)
Göndör barna oroszlán sörényem és kékes, zöldes, barnás, szürkés (baszott tarka) szemem van.


3 megjegyzés: